четвер, 2 квітня 2020 р.

Допомога в вивченні англійської мови

Різноманітні ігри англійською для тих, хто вивчає мову. Ігри - це хороший спосіб відпочинку і вивчення і практики мови в один і той же час. Вивчати англійську через ігри набагато простіше і веселіше, а повторення чогось забутого через ігри буде набагато ефективніше.

Colors. Даємо команду «quickly touch something red» – скоренько доторкнись до чогось червоного. Можна ускладнити гру і давати команду принести щось – «bring me a blue book» – принеси блакитну книгу.

Where is it? Гра цікава тим, що можна пограти у хованки різними предметами та повторити прийменники й назви предметів на англійській. Поки ми відвертаємося, дитина ховає, наприклад, книгу і ми повинні знайти її, дотримуючись інструкцій – «look at the wall», «on the shelf», «next to the lamp» (подивись на стіну, на полиці, поруч із лампою) і т.і.

Dress me up. Веселий спосіб повторити назви одягу. Просимо дитину одягнути на себе «a coat», «a hat», і т.і., але не знімаємо попередній предмет. Граємо, доки одягнути буде вже нічого або просто нікуди.

Can you draw? Гра дозволить дитині випустити свою фантазію на волю. Можна повторити назви предметів, надаючи змогу намалювати те, що ми називали англійською мовою, наприклад, «a bear» чи «an apple». Можна варіювати гру — дати розфарбувати та підписати на англійській картинку, яку ми завчасно підготували. Ці твори можна розвісити по будинку і потім повторювати вже вивчені слова мимоволі, адже чадо обов’язково наштовхнеться на них очима.


Також я б хотіла порекомендовати сайт GrammarWay для вивчення англійської мови - там є і правила читання, і пояснення творення часів англійської мови з прикладами, і словотвороення. Ще є дуже зручна функція -🔊 прослуховування фраз та речень англійською мовою, що допоможе дитині правильно вимовляти слова.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Цифра 8